а казаха ми че има някакав спрей дето се пръска и става като верига за 1-2 км някой чувал ли е такова нещо?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Няколко въпроса за алфа 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от FoRiu Покажи съобщениеа казаха ми че има някакав спрей дето се пръска и става като верига за 1-2 км някой чувал ли е такова нещо?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеМи да има тей наречените течни вериги, които да те изкарат в труден момент
Comment
-
Първоначално публикувано от FoRiu Покажи съобщениеа казаха ми че има някакав спрей дето се пръска и става като верига за 1-2 км някой чувал ли е такова нещо?Last edited by fred; d.m.y г., 20:42.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Panchev Покажи съобщениеИ с които куката няма да те пусна да влезеш зимата във високопланински проход!
Аз казах че обаче в рискови ситуации ще го спасят156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщениеАбе няма, още на първия сняг те качвам към узана да дърпаме ръчни нагоре надоле.. да го видим тва дизел въри ли на една страна
Чух нещо за Узана и за ръчни....
я споделете
Comment
-
Тан дето няма мантинели.. да не изпопадате на долу?
И с тия меките щанги отзад сте точно за ръчни!Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТан дето няма мантинели.. да не изпопадате на долу?
И с тия меките щанги отзад сте точно за ръчни!
Колега бенджи тряа си направим един преход някои ден гледам си още по-наблизоПооздрави
Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'
Comment
-
хаха той тоя WarsteineR не го гледайте доста откачен не го бъркат пропасти и стълбове иначе за узана съм навит миналата година ходих много готино бяло на всякаде и само преспи по 1метър високи няма къде да се удариш и да искаш ;P
Comment
Comment